Des de el CEITúria – Centre d’Emprenedoria i Innovació del Túria

conviden a entitats públiques, empreses, emprenedors, Startups, entitats socials i tot aquell de la comarca del Camp de Túria que tinga inquietud a fer un projecte d’impacte social a participar en aquestes xarrades.

Les dues jornades tindran lloc aquest dijous, 23 de gener, el CEITúria de Vilamarxant.

D’una banda, Ivan A. Reche Lillo explicarà el Fons Social Europeu, com a eina per a la generació d’oportunitats. Ocupació, Medi Ambient i desenvolupament local, incidint en el pla d’oportunitats de la citada localitat. Aqueixa jornada serà a les 19.00 hores.

Posteriorment, María Roca, parlarà d’oportunitats per a joves que ofereix la Unió Europea, des de pràctiques i voluntariats, ajudes a la contractació o portals d’ocupació europeus. La ponent comptarà des de la seua pròpia experiència, com aquestes iniciatives fomenten el desenvolupament de soft skills i una formació de gran valor complementària a l’educació formal. La seua xarrada serà a les 20.00 hores.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia