Pro Casa de la Dona de Bétera ha iniciat l’any 2020 amb noves activitats per a totes les veïnes i veïns de Bétera. Així, per al pròxim mes de febrer ha preparat un nou curs bàsic de Xarxes Socials.

Aquest curs està dirigit a majors de 18 anys, tant homes com a dones, que tinguen ganes d’aprendre les diferents tècniques per utilitzar les principals xarxes socials (Instagram, Facebook, Twitter, YouTube). Així mateix, es donaran nocions d’altres xarxes més específiques com LinkedIn o Google my business.

La formació es durà a terme els dissabtes 1, 8 y 22 de febrer, de 10.30 a 12.30 hores. El lloc està per determinar, però es durà a terme en dependències municipals, donat que l’Ajuntament de la localitat col·labora en aquesta formació, a través de la regidoria de Dona i Igualtat. En saber el lloc, s’anirà informant al respecte.

Durant el curs hi haurà una part teòrica i una altra més pràctica.

El curs és gratuït, però caldrà inscriure’s prèviament. Doncs, l’aforament és limitat a unes 15 places.

Aquest curs estarà impartit per la periodista i Community Manager de Bétera, Carmen Sorlí i Contreras (C.S.C.Comunicación), qui sol col·laborar en les diverses accions que realitza aquesta associació.

Qui desitge més informació i inscriure’s, deurà enviar un WhatsApp al següent telèfon de l’Associació Pro Casa de la Dona: 609 85 38 74.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia