La companyia de BéteraZorongo Teatre, ja ha posat en marxa la seua programació per a l’any 2020.

Així, diumenge passat a Requena va representar “El crèdit”, una representació molt afortunada en tots els sentits.

D’altra banda, diumenge 2 de febrer la companyia anirà a Orpesa de Mar amb la seua obra “l’Enroc de reines”. De fet, aquest diumenge 26 de gener tindrà lloc un assaig general a l’Ateneu de Bétera, per a qui vulga aprofitar i tornar a veure-la.

A continuació, en el mes de març l’agrupació tindrà un seguit de representacions de “Escríbeme a la tierra“: L’Alcora (8 de març); La Casa-museu de Miguel Hernandez a Oriola (20 de març) i TeatreRaval de Castelló (27 de març).

Sols queda una fita, que segons la formació indica, encara no saben quan tindran l’oportunitat de poder-la representar a Bétera. De fet, l’estrena va ser a Orpesa el 3 d’octubre passat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia