Dissabte passat 11 de gener va tindre lloc la Presentació de la temporada 2019-2020 del Club de Bàsquet (CB Bétera).

Els 16 equips de l’Escola i Club junt, al costat del *staff tècnic, van gaudir en companyia dels familiars que un any més van omplir i van donar color a les graderies. Aquesta va ser una fantàstica vesprada de bàsquet amb berenar inclòs i partit del Sènior Masculí que es va imposar al CB Borriana.

Des del club s’ha volgut donar les gràcies a l’alcaldessa de la localitat, Elia Verdevio, qui també va voler acompanyar-los, així com als treballadors del poliesportiu Rosario, Paco i Tonyi que mai fallen.

D’altra banda, el CB Bétera també ha volgut agrair l’excel·lent treball realitzat amb els globus en la decoració del pavelló de Marina Esdeveniments iComplements. Finalment, s’ha agraït a tots els pares, mares i familiars perquè ells, sempre fidels, tampoc falten mai a aquesta cita.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia