FallesFestes de BéterainicioNotíciesOci i Cultura

La Falla La Barraca va celebrar el dissabte 18 de gener la presentació de la seua comissió. Aquesta va tindre lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura, al voltant de les 17.00 hores. En primer lloc es donava la benvinguda a la real senyera valenciana i a l’estendard de la secció infantil per a rebre als màxims representants infantils de l’any 2019, la xiqueta Alba Broseta i Martínez i el xiquet Alejandro El Guelay i Izquierdo. Una vegada en l’escenari, aquests joves rebien els seus successors per a 2020, la xiqueta Daniela Redondo i Izquierdo  i el xiquet Pablo Siñuela i Lara.

La Fallera Major Infantil 2019 va ser l’encarregada de ficar-li la banda a la Fallera Major Infantil 2020, com també va fer el President Infantil 2019 al President Infantil 2020 amb el faixí.

Seguidament, després que els representants infantils entraren dins l’escenari, era el moment per a nomenar a la comissió infantil 2020. Una vegada tots mencionats, arribava el torn de la comissió major. En primer lloc, entrava l’estàndard de la secció adulta per a posteriorment pujar a l’escenari la Fallera Major de 2019, Mireia Calvo i Monteagudo, acompanyada del President de la Falla Francisco Miguel Sandiego i Campos. Ambdós van delectar amb un ball llatí, mentre sonava ‘Vivir la vida’ de Marc Anthony. Ambdós, rebien a la Fallera Major 2020, Sandra Buendía i Lleó. Mireia li feia entrega de la banda de màxima representant 2020 a Sandra. A continuació, Sandra i Francisco Miguel rebien a la comissió major de la Falla La Barraca.

Una vegada finalitzades les recepcions, entraven dins l’escenari per a col·locar-se al seu lloc corresponent. Abans d’obri-se el teló, Timó i Pumba del Rei Lleó recorrien l’auditori, saludant als assistents. Una vegada tots col·locats, s’obria el teló perquè els allí presents pogueren disfrutar de l’estampa fallera que hi havia dalt l’escenari. L’acte va estar presentat i conduït per les falleres la xiqueta Núria, Isabel Asensi i Vergara i Elsa Dasí i Gil.

Una vegada dalt, hi havia paraules per als màxims representants. Després, es tornava a pregar la presència dels representants 2019 (Mireia, Alejandro, Mireia i Francisco Miguel) perquè aquests s’acomiadaren amb unes paraules i penjaren el seu ‘corbatí’. Una vegada més, l’emoció estava a flor de pell. Posteriorment, es demanava també la presència dels màxims representants 2020 (Daniela, Pablo, Sandra i Francisco Miguel) els quals rebien un present com a record.

Els representants de 2020 també van rebre als representants de les altres quatre comissions falleres del municipi (Gran Via de l’Est, Gran Vía del Sur, L’Albereda i Carraixet). Finalment, el regidor municipal de Cultura, Manuel Pérez i Salavert, oferia unes boniques paraules a la qual també és la seua comissió fallera i es demanava la presència de l’alcaldessa del municipi, Elia Verdevío i Escribá per a fer-los entrega d’un ram de flors a cadascuna i tancar aquesta part de l’acte amb l’himne de València.

Ara, adjuntem una fotogaleria d’imatges amb els millors moments de la vesprada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia