La regidoria municipal de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat un taller d’empoderament i autoestima. “Aprenentatge i empoderament vital”. Es tracta d’oferir noves formes d’autoconeixement, obrint oportunitats de futur. Aquest donarà inici a partir del dijous 20 de febrer i durant 8 dijous.

Aquesta activitat és gratuïta i té les places limitades. Per aquest motiu, cal inscriure’s a l’edifici municipal Casa Nebot o través del correu electrònic psicologa@betera.es.

L’activitat tindrà lloc a Casa Nebot. L’horari serà de 18.00 a 20.00 hores.

La principal finalitat és ajudar a totes aquelles dones que desitgen experimentar un aprenentatge i empoderament vital, i vulguen aprendre noves formes d’autoconeixement obrint noves oportunitats de futur.

Recordatori Minut de Silenci.

D’altra banda, cal recordar que des de la mateixa regidoria, s’ha organitzat per a aquest dimecres 29 de gener un minut de silenci. I és que, des de fa uns mesos, es va acordar que tots els últims dimecres de mes, a les 13.00 hores es realitzarà un minut de silenci en memòria de totes les víctimes de la violència de gènere a les portes de l’Ajuntament de Bétera.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia