La seu de la Mancomunitat Camp de Túria ha acollit una reunió de treball del Consorci València Interior i els ajuntaments de la comarca del Camp de Túria. La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha presidit l’acte al costat del president del Consorci València Interior i alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

El gerent del Consorci ha explicat que són diversos els reptes als quals s’enfronta l’entitat: integrar tota la informació de la qual disposen els ajuntaments, planificar introduint els bioresidus i el problema de la bossa de plàstic que s’utilitza per a recollir la poda. Posteriorment, ha tingut lloc una ronda de dubtes i suggeriments.

“Li devem a les generacions futures preocupar-nos i donar solució al problema dels residus”, ha explicat Celda. Per part seua, Raga ha indicat que el consorci mantindrà dos tipus de reunions una en l’àmbit polític, com aquesta citada reunió, i una altra per als veïns en cada municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia