El pròxim 18 de febrer la Mancomunitat Camp de Túria oferirà una nova edició del Curs de Manipulador d’Aliments per a persones desocupades de la comarca.

La pròxima jornada de formació serà en Vilamarxant, Centre d’Empreniment i Innovació (carrer València, 37). El curs es durà a terme de 09.00 a 14.00 hores. A d’aquest poden inscriure’s tots els veïns dels municipis que formen part de la comarca del Camp de Túria i que estiguen desocupats. Aquesta formació és totalment gratuïta per a aturats.

Els participants adquiriran nous coneixements i podran acreditar que es compta amb el carnet de manipulador. Un curs totalment gratuït per a aturats.

El certificat de manipulador capacita per a optar a llocs de treball en què es requerisca una qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració.

En un curs de manipulació d’aliments, el primordial que s’ensenya és a inculcar una sèrie de rutines i pautes d’higiene a l’hora de tractar amb aliments amb l’objecte de previndre danys a la salut dels consumidors.

Tant durant el preparat, fabricat, cuinat, elaboració, envasat, transport, emmagatzematge o distribució, venda, subministrament i / o servei dels aliments, es pot produir una propagació i / o creixement de bacteris que produïsquen intoxicacions alimentàries, molt més en el temps en què l’exposició a la calor, fomenta la seua proliferació.

Per això, tota persona encarregada d’entrar en contacte amb els aliments, ha de conéixer de cada un d’ells quin és l’estat òptim de protecció i conservació, així com els protocols d’higiene adequats.

Qui desitge més informació per a inscriure’s pot telefonar al telèfon de l’ADL de Vilamarxant: 96 271 00 32.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia