Hui dijous, 30 de gener, s’ha celebrat el dia de la Pau als centres educatius. En aquest sentit, els escolars de Bétera també han celebrar aquesta data. Així, a l’escola Camp de Túria han preparat danses, lectures per a la pau i fins i tot, han deixat anar coloms de la Pau.

Les xiquets i xiquets del Col·legi parroquial marqués de Dos Aigües de Bétera també han celebrats tot units, al costat dels seus mestres, aquesta celebració tan especial.

D’altra banda el alumnes del CEIP Lloma del Mas i Avapace també han escrit cartes amb missatges per viure en pau i cuidant al planeta.

Al Col·legi Nostra Senyora del Carme, els alumnes han corregut per la Pau i la Solidaritat.

Així mateix, al complexe educatiu mas Camarena, alumnes, professors i famílies del col·le han celebrat junts el Dia de la Pau amb música, cançons i missatges escrits i llegits pels alumnes que han fet reflexionar sobre la possibilitat que tenim cadascun de treballar per la pau i evitar la confrontació allà on estiguem.

Els alumnes han destacat els atributs del Batxillerat Internacional com el camí per a aconseguir una societat millor: pensadors, íntegres, de mentalitat oberta, audaces, instruïts, reflexius, equilibrats, comunicadors, solidaris i indagadors.

A continuació, us deixem unes imatges que ens han cedit els nostres lectors del CEIP Camp de Túria:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia