El Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) ha preparat per a aquest cap de setmana un gran esdeveniment per als alumnes de la seua escola, el qual donarà inici aquest divendres. Es tracta d’una nova edició del Brass Weekend, “EDICIÓ ESPECIAL 50 ANIVERSARI”. En aquesta edició especial hi haurà més dies d’activitats, més concerts, més activitats i col·laboracions extraordinàries.

Amb aquesta classe d’activitats, els professors del departament de vent -metall continuen amb la seua finalitat d’oferir un al·licient als alumnes, de contribuir al perfeccionament, així com d’incentivar la formació i la socialització del col·lectiu.

A més a més, aquesta edició compta amb una “Master Class” del grandíssim professional Rafa Martínez Guillem, Trombó Solista de l’Orquestra de Còrdova, i Omar Escobar, trompeta de la “Film Symphony Orchestra”. Ambdós professionals són imatge de la marca Bressant de la qual també podran gaudir els alumnes, a través d’una presentació dels seus instruments de metall.

Aquest esdeveniment va dirigit a tots els alumnes de vent metall, des del nivell de bàsica a 6é d’ensenyances professionals i membres de la banda del CAMB fins a altres alumnes amb il·lusió per participar.

Els concerts seran oberts a tot el públic. L’audició de cloenda la Brass Band del CAM de Bétera, formada pels participants, serà l’encarregada de tancar aquesta especial trobada.

La programació dels Concerts és la següent:

DIVENDRES 31 DE GENER
19.30 hores. GRUPS DE METALL DEL CONSERVATORI PROFESSIONAL CIUTAT DE MONCADA

DISSABTE 1 DE FEBRER
18.30 hores. GRUPS DE METALL DEL CONSERVATORI PROFESSIONAL “PINTOR PINAZO” DE GODELLA

DIUMENGE 2 DE FEBRER
18.00 hores. GRUPS DE METALL I BRASS BAND DE L’ESCOLA DE MÚSICA DEL CAM DE BÉTERA.

Tots els concerts tindran lloc al saló d’assaig, amb entrada gratuïta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia