A causa d’un problema de disponibilitat de la sala d’última hora, el curs bàsic de Xarxes Socials de Pro Casa de la Dona de Bétera que tenia que haver començat demà dissabte, 1 de febrer, s’ajorna i donarà inici la setmana que ve.

Així, les dates correctes seran les següents: 8, 22 i 29 de febrer.

Aquest curs està dirigit a majors de 18 anys, tant homes com a dones, que tinguen ganes d’aprendre les diferents tècniques per utilitzar les principals xarxes socials (Instagram, Facebook, Twitter, YouTube). Així mateix, es donaran nocions d’altres xarxes més específiques com LinkedIn o Google my business.

La formació es durà a terme els dissabtes anteriorment mencionats de 10.30 a 12.30 hores. El lloc serà a la Biblioteca Municipal de Bétera. L’Ajuntament de la localitat col·labora en aquesta formació, a través de la regidoria de Dona i Igualtat.

Durant el curs hi haurà una part teòrica i una altra més pràctica.

El curs és gratuït i l’aforament és d’unes 15 places, les quals ja estan cobertes. No obstant això, qui desitge més informació i inscriure’s, pot enviar un WhatsApp al següent telèfon de l’Associació Pro Casa de la Dona: 609 85 38 74. Doncs, cap la possibilitat d’ampliar a unes poques places més.

Aquest curs estarà impartit per la periodista i Community Manager de Bétera, Carmen Sorlí i Contreras (C.S.C.Comunicación), qui sol col·laborar en les diverses accions que realitza aquesta associació.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia