El passat dissabte, 25 de gener, va tindre lloc la presentació dels màxims representants i cort  d’honor de la Falla L’Albereda.

Al voltant de les 17.00 hores començaven a arribar, els membres d’aquesta Falla, a les portes de la Casa de Cultura de Bétera. Una vegada tots preparats, l’auditori d’aquestes instal·lacions acollien la citada presentació. Un any més, l’acte va estar presentat pel faller David Aloy i martín, qui va ser President Fundador de la Junta Local Fallera de Bétera. En primer lloc es donava la benvinguda a la real senyera valenciana i a l’estendard de la secció infantil per a rebre al President de la comissió Isaac Rodríguez i Guitiérrez i, seguidament,  a la Fallera Major Infantil 2019, la xiqueta Eire Sánchez i Díaz.

Una vegada en l’escenari, rebien al President Infantil (segon president infantil de la comissió), René Moreno i Ferreres. Posteriorment, era el torn per a donar-li la benvinguda a la Fallera Major Infantil per a 2020, la xiqueta Andrea Toral i Navarro. La Fallera Major Infantil 2019, Eire, va ser l’encarregada de ficar-li la banda a la Fallera Major Infantil 2020 i Andrea va fer-li entrega a Eire de la seua caramba fallera.

Una vegada mencionada la comissió infnatil, arribava el moment de la cort major. En primer lloc, entrava la Fallera Major de 2019, Sheila Díaz i Ibáñez, qui va estar acompanyada del President de la Falla Isaac Rodríguez i Gutiérrez. Ambdós rebien a la Fallera Major 2020, Vanessa Navarro i Clavel (mare d’Andrea). Sheila li feia entrega de la banda de màxima representant 2020 a Vanessa. A continuació, Vanessa  i Isaac rebien a la cort major de la Falla l’Albereda.

Una vegada finalitzades les recepcions, entraven dins l’escenari per a col·locar-se al seu lloc corresponent. Una vegada tots col·locats, s’obria el teló perquè els allí presents pogueren disfrutar de l’estampa fallera que hi havia dalt l’escenari.

Una vegada dalt, arribava el torn de la mantenidora de les Falleres Majors i President Infantil, Alicia Jorge i Argüelles, qui va ser Fallera Major en l’any 2018 i és molt amiga de tots ells.

Després, es tornava a pregar la presència dels representants 2019 (Eire, Sheila i Isaac) perquè Eire i Sheila s’acomiadaren amb unes paraules i penjaren el seu ‘corbatí’. Isaac també brindava unes paraules als allí presents.

Posteriorment, es demanava també la presència de les màximes representants 2020, les quals rebien també un detall de familiars.

Els representants de 2020 també van rebre als representants de les altres quatre comissions falleres del municipi (Gran Via de l’Est, Gran Vía del Sur, La Barraca i Carraixet). Finalment, el regidor municipal de Festes i Tradicions, Manuel Pérez i Salavert, també oferia unes boniques paraules i es demanava la presència de l’alcaldessa del municipi, Elia Verdevío i Escribá per a fer-los entrega d’un ram de flors a cadascuna i tancar aquesta part de l’acte amb l’himne de València.

A continuació, oferim un vídeo on es fa un resum de la vesprada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia