Des d’EUPV sol·licitem  a l’equip de govern municipal que aprove un pla de xoc urgent per a donar solució a l’acumulació de fems,  podes, moble i residus en   els voltants del municipi (Los Pinares, El Brucar, zona del Bassot, Camí Paterna, disseminat La Malla, els voltants de la Masia, etc)

Tal com es pot observar en les fotos que acompanyem (preses totes l’1 de febrer), alguns dels llocs poden acabar convertint-se en autèntics abocadors.

Per aquest motiu, des d’EUPV sol·licitem novament que s’amplie el nombre de contenidors i els dies de recollida del fem, podes, residus etc. tant en el nucli urbà com en els seus voltants i d’aquesta manera evitar que continuen acumulant-se, que com és sabut durant aquestes dates, s’incrementen els abandons al costat dels contenidors.

De la mateixa manera creiem que és important que els veïns i veïnes, facen un major esforç per utilitzar l’ecoparc, per a desfer-se dels mobles vells  i  altres deixalles que hagen de tirar.

Igualment insistim en la necessitat   que des de l’Ajuntament es realitzen campanyes de sensibilització dirigida als ciutadans, perquè entre tots/as contribuïm a mantindre millor el nostre municipi i el seu  entorn natural.

NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA BÉTERA
 
                                                                   Bétera, 01 de Febrer de 2020
Imprimir article
Comenta aquesta notícia