L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) preveu un canvi notable en el temps per a aquests pròxims dies, després d’unes temperatures pròpies de la primavera. Segons les previsions, s’aveïna un temps on el vent, les pluges i el descens de les temperatures seran els principals protagonistes. En aquest sentit, l’Agència ha activat per al dimarts el avís groc en diverses comarques de la Comunitat. Així, per a les comarques de l’interior i litoral del nord de Castelló s’han activat el avís groc per fortes ratxes de vent i es preveu un descens de les temperatures que pot arribar ja a ser notable.

Segons Aemet, per a aquest dilluns s’esperaven boirines i boires matinals a l’interior de la província de València, deixant per a la resta de la Comunitat un dia encara de sol i temperatures encara bastant altes. Ja per a el dimarts el canvi començaria a fer-se evident en el nord de la Comunitat Valenciana.

Per a el dimecres, en la meitat sud de la Comunitat Valenciana està prevista l’arribada de precipitacions que poden ser febles i disperses i amb baixades de temperatures bastant notables.

Per a el dijous està prevista que vaja remetent la probabilitat de pluges, encara que amb temperatures que estaran entre els 7 graus de mínima i els 16 de màxima.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia