El Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) va celebrar aquest passat cap de setmana la cinquena edició del Brass Weekend, “EDICIÓ ESPECIAL 50 ANIVERSARI”. En aquesta edició especial hi han hagut més dies d’activitats, més concerts, més activitats i col·laboracions extraordinàries.

Amb aquesta classe d’activitats, els professors del departament de vent -metall han continuat amb la seua tasca d’oferir un al·licient als alumnes, de contribuir al perfeccionament, així com d’incentivar la formació i la socialització del col·lectiu.

A més a més, aquesta edició ha comptat amb una “Master Class” del professional Rafa Martínez Guillem, Trombó Solista de l’Orquestra de Còrdova, i Omar Escobar, trompeta de la “Film Symphony Orchestra”. Ambdós professionals són imatge de la marca Bressant de la qual també van poder gaudir els alumnes, a través d’una presentació dels seus instruments de metall.

Aquest esdeveniment ha estat dirigit a tots els alumnes de vent metall, des del nivell de bàsica a 6é d’ensenyances professionals i membres de la banda del CAMB fins a altres alumnes amb il·lusió per participar.

Els concerts van ser oberts a tot el públic, on betera.com també va assistir per a oferir-vos algunes imatges. L’audició de cloenda la Brass Band del CAM de Bétera, formada pels participants, va ser l’encarregada de tancar aquesta especial trobada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia