Divendres de la setmana que ve es celebrarà el Día dels Enamorats, conegut com Sant Valentí. Per aquest motiu, l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) ha preparat una gran campanya per potenciar el comerç local i que la gent conega l’ampli ventall de possibilitats que ofereixen els negocis del nostre municipi, sense necessitat de desplaçar-se a cap altre lloc.

Sorteig de tres conjunts de joies

Al llarg d’aquestes dues setmanes, alguns dels comerços associats oferiran la possibilitat de que la seua clientela obtinguen paperetes per participar en un sorteig que l’ACB ha organitzat amb la col·laboració de les dues joieiries associades: Silvior Joiers i Joieria-Rellotgeria Cronos.

Així, el pròxim 14 de febrer es realitzarà un sorteig de 3 conjunts de joies (els quals adjuntem a la imatge). Al llarg d’aquesta setmana anirem informant de tots els comerços on es pot obtindre paperetes per participar en aquest sorteig.

Diverses promocions i propostes dels diferents associats

 

D’altra banda, molts dels comerços associats a l’ACB també han preparat un fum de propostes per a les veïnes i veïns de Bétera. D’aquesta manera, al llarg de la setmana també anirem informant de tot un catàleg digital de propostes que s’estan preparant amb esl diferents comerços.

Així mateix, tota la informació també es podrà anar consultant a les xarxes de l’Associació de comerciants de Bétera:

  • Facebook: @asocomerciantesbetera
  • Instagram: @comerciantsbetera
  • Twitter: @COMERCIOBETERA

Aquesta campanya compta amb el suport de la Afic Bétera i regidoria municipal de Comerç de l’Ajuntament de Bétera, així com de la federació de comerciants i professionals Unió Gremial.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia