L’agrupació de Júniors MD La Puríssima de Bétera, ha iniciat un any ecològic amb diverses accions. La finalitat d’aquesta iniciativa és conscienciar sobre la importància del reciclatge i la cura del medi ambient.

En aquest sentit, per al pròxim 8 de febrer s’ha organitzat una activitat que consistirà en anar per la localitat recollint materials per al seu posterior reciclatge. Així, aquests materials es portaran a l’ecoparc. Els citats materials també es poden portar directament al local, al llarg del citat matí (C/ Sant Jose n°6).

Els residus a recollir són els següents:
Oli usat, piles o bateries, xicotets electrodomèstics (cafeteres, microones…), fem digital (mòbils, pantalles d’ordinador…), bombetes, així com llibres o roba reutilitzable. Aquesta roba es durà després a l’entitat de Càritas Interparroquial de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia