Membres del CEA Bétera. Triatló, es van convertir el passat cap de setmana en campions autonòmics du mixt, en la primera jornada de la Lliga de clubs Caixa Popular.

Eva Sánchez, Josep Gómez, Noelia Juan i Pablo Cano van aconseguir guanyar de manera espectacular el campionat autonòmic de Duatló relleus mixtos de Castelló de la Ribera, situant al club en lideres provisionals.  A més, l’equip B va aconseguir la victòria en la prova *open aconseguint un gran doblet per al club.

La principal entitat financera valenciana promou juntament amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana la coneguda com Lliga de Clubs Caixa Popular. Es tracta d’una prova que compta per tercer any amb dues divisions, amb quinze clubs cadascuna i amb una tercera categoria de promoció en la qual competeixen la resta de clubs, que volen accedir a la lliga de duatló i triatló més reeixida del territori valencià.

Caixa Popular s’alia i coopera amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana per a promoure els valors que suscita el triatló com són el treball en equip, l’esforç, la superació, la igualtat i la solidaritat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia