Sota el lema “Cada vegada més prop de les persones”, Creu Roja va celebrar la setmana passada una reunió a Bétera per a fomentar el voluntariat entre les veïnes i veïns. La finalitat d’aquesta assemblea es va centrar a conformar un equip de voluntaris en la localitat. En breu, Creu Roja atendrà totes les peticions de voluntariat en l’edifici municipal de Casa Nebot, mentrestant les persones que estiguen interessades a formar part d’aquest projecte poden enviar un correu electrònic a betera@cruzroja.es o obtindre més informació en el telèfon 962760402.

La reunió, la qual va tindre lloc en el saló de plens de l’Ajuntament del municipi, va comptar amb l’assistència de l’Alcaldessa de la població, Elia Verdevío i el regidor municipal de Drets Socials, Manuel Pérez.

Durant l’assemblea es van exposar tant les diferents funcions que es realitzen des del voluntariat de Creu Roja així com l’organització d’aquest, fent menció especial als tipus de voluntariat d’atenció personal o d’atenció digital, per poder així col·laborar a distància.

Posteriorment, es va projectar un vídeo amb la memòria anual de Creu Roja Comunitat Valenciana, on es recollien totes les activitats i accions realitzades al llarg de l’any.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia