(EFE) La Policía Nacional investiga si unes restes biològiques aparegudes la matinada del dilluns en un banc situat en els voltants de l’IVAM corresponen a un fetus. Aquesta possibilitat ha portat al fet que continuen les investigacions.

La Policia Local va sol·licitar la presència de la Policia Nacional en haver localitzat al costat d’un banc pròxim al carrer Guillem de Castro una borsa en l’interior de la qual van trobar unes vísceres. El sòl pròxim a la troballa estava, a més, tacat de sang.

A la seua arribada, els agents de la Policia Nacional van comprovar el que hi havia a l’interior i al no poder determinar de què es tractava van sol·licitar la presència de Policia Científica. Al mateix temps, van observar que hi havia una reguera de sang que portava fins a un parc pròxim, des d’on el rastre conduïa fins a la rampa de baixada a l’antic llit del riu. Allí es perdia la pista.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que un home, pel que sembla jove, va romandre una estona tombada durant la matinada del dilluns en el banc al costat del qual va aparéixer la borsa, per a marxar-se després d’un temps deixant abandonat l’estrany paquet.

La Policia va informar el forense i al grup d’homicidis. qui va ordenar el trasllat de les mostres a l’institut anatòmic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia