Divendres de la setmana passada, 31 de gener, va tindre lloc a Llíria la Primera Jornada de Conferències de Futbol  Llíria C.F.

Aquest esdeveniment es va realitzar a les 19.00 hores, en el Saló Multiusos (Pla de l’Arc S/N), organitzat per Lliria C.F, la Fundació Esportiva Cultural Llevant de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Llíria.

L’alcalde de la ciutat, Manuel Civera, el president de la Fundació Cultural Llevant de la Comunitat Valenciana, Pedro Villarroel i el màxim mandatari del club edetà, Rafael Pando, entre altres membres de la directiva van assistir a la jornada, on tampoc van faltar els jugadors de l’escola de l’equip del Canó i una multitud de pares que van gaudir d’una experiència única. Durant l’acte es va dur a terme una mesa redona amb posterior xarrada, precs i preguntes.

La jornada va comptar amb la participació de l’ex- jugador del Llevant U.D, Numància o Albacete SAD i també, ex-director esportiu del conjunt granota Vicente Blanco (Tito).

Qui també va estar present va ser Félix Ettien, ex- futbolista amb més de 324 partits com a professional amb el club de Oriols i internacional amb la selecció de Costa d’Ivori.

Fernando Giner, defensor del València en la dècada dels 80 i internacional amb la selecció espanyola, també va participar a la jornada.

A continuació, adjuntem un vídeo de la jornada:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia