El Programa Integral de Qualificació i ocupació (PICE) del Sistema Nacional de Garantia Juvenil ha presentat les Beques de Mobilitat que recull aquest pla, dirigides a joves de 18 a 29 anys que volen tindre una experiència laboral en una empresa de la Unió Europea mitjançant unes pràctiques laborals o un contracte de treball. L’import pot arribar fins als 5.000,00€ (depenent de la modalitat, duració i país de destinació).

Les estades internacionals en pràctiques es duran a terme, preferentment, al llarg de 2020 i tindran una duració de tres o de sis mesos. El termini d’inscripció estarà obert fins al 31/07/2020 o bé fins a esgotar les 80 vacants.

El Pla de Mobilitat té per objectiu fomentar la mobilitat transnacional i millorar el nivell d’ocupabilitat entre els joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

El Pla de Mobilitat ofereix:

  • Poder accedir a pràctiques internacionals o contractes de treball en una empresa d’un país de la Unió Europea. Per tant, facilita el següent:
    – Millorar les competències lingüístiques.
    – Desenvolupar les capacitats personals i professionals en un entorn internacional.
    – Augmentar l’ocupabilitat
  • Per a beneficiar-se de la mobilitat de pràctiques, es realitzarà una formació online en habilitats de comunicació i en diferents soft skills.

Qui estiga interessat/da pot accedir a la següent URL: https://www.camaravalencia.com/es-ES/empleo/Paginas/plan-de-movilidad.aspx.

Els detalls complets de la convocatòria es troben al següent enllaç: convocatòria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia