L’Ajuntament de Bétera ha iniciat les obres d’urbanització de la Fase I: Masia La Gerula– Carola Reig.

Amb la finalitat de dur a terme la Ronda Interior Sud, s’han iniciat els citats treballs que connectaran el carrer Carola Reig amb l’avinguda Pont de Saint Martin.

Aquesta actuació està emmarcada dins de les Inversions Financerament Sostenibles 2018 de la Diputació de València.

Els Plans d’Inversió de Financerament Sostenible (IFS) solen contemplar actuacions de diversa índole. Així, aquesta classe de catàleg d’obres i serveis sol incloure des de la millora de xarxes de proveïment d’aigua i clavegueram fins a la renovació d’instal·lacions esportives, passant per recollida i tractament de residus, energia, il·luminació pública, gestió del coneixement, promoció turística, comerç, parcs i jardins, ordenació del trànsit, equipaments culturals, carreteres i camins, protecció del patrimoni i intervenció en col·legis d’Infantil i Primària.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia