(EFE) L’Ajuntament de València ha instal·lat huit lletres corpòries que reprodueixen el nom de la ciutat davant de l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’objectiu d’aquesta acció és que la ciutat siga recognoscible internacionalment, i que aquest espai es convertisca en una plataforma de promoció i projecció de la ciutat, especialment a través de xarxes socials com Instagram.

Així ho ha explicat la vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, després d’assegurar que “els millors prescriptors o influents en matèria turística són els mateixos viatgers que mostren en les seues xarxes imatges que ajuden a visibilitzar ciutats que acaben reconeixent-se internacionalment”.

Les huit lletres són majúscules i han sigut dissenyades en tres dimensions, amb 180 centímetres d’altura i 40 centímetres d’amplària cadascuna.

En total, aquest element, que s’ha concebut conforme les pautes de la resta de corporis situats en la Ciutat de les Arts i les Ciències, ocupa 10,8 metres de superfície longitudinal.

El nou element ha sigut fabricat, “d’acord amb l’estètica i arquitectura icònica de CACSA“, amb fibra de vidre i resines especials per a ambients agressius i el conjunt de lletres disposa d’ancoratges de manera que es puguen desmuntar en funció de les necessitats d’ocupació de l’espai.

A més, cada lletra compta amb il·luminació led en tot el seu perímetre, i la seua encesa anirà sincronitzat amb la resta de corporis de Ciutat de les Arts i les Ciències.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia