L’Ateneu de Bétera ha tornat a organitzar una nova edició de Passejades per la Calderona per a aquest mes de febrer.

Aquesta tindrà lloc aquest pròxim diumenge, 9 de gener.

D’aquesta manera, la pròxima ruta serà la pujada al Rodeno de la Creu del Sant Esperit a Gilet. Aquesta ruta és de dificultat mitjana-alta, recomanada per a persones acostumades a caminar per la muntanya. Doncs, el trajecte és curt, però amb un desnivell prou exigent. La durada de la marxa serà de tres a tres hores i mitja, aproximadament.

L’eixida serà al voltant de les 09.30 hores, des de l’esplanada de l’Albereda de Bétera per on es troba l’actual Ainés (antic Restaurant Fusió). Qui desitge acudir directament i anar de manera independent, deurà estar al Pàrquing de l’area recreativa del Monestir de Sant Esperit a Gilet a les 10.15 hores, ja que s’anirà en cotxes propis fins a Gilet.

Per a l’ocasió, caldrà dur roba còmoda, botes de muntanya, bastó, gorra, esmorzar i aigua. Tots els detalls i recomanacions es troben plasmades a la imatge adjunta següent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia