El dissabte 15 de febrer, arribarà un dels moments més esperats per a les Obreres i Majorals de 2020. Es tracta del Sopar i ball de Sant Valentí.

Per primera vegada, les veïnes i veïns de Bétera tindran l’oportunitat de veure vestits de gala als màxims representants de les festes locals del present exercici. Més de 300 persones assistiran aquesta nit a la cita. les places són limitades.

El Restaurant Rossinyol de Nàquera serà la instal·lació on enguany se celebre aquest sopar, un espai que ja hi ha sigut elegit per a celebrar aquesta vetlada en moltes altres ocasions.

Per un preu de 60 euros per persona, els comensals podran gaudir d’un magnífic sopar.

La jornada començarà a la vesprada amb la recollida de cada Obrera i la cercavila d’aquestes, al costat dels Majorals, lluint les seues millors gales. Abans que s’inicie el sopar, es donarà la benvinguda a les Obreres i Majorals, sent oficialment presentats entre tots els assistents. Una vegada realitzada aquesta primera part, es donarà pas al sopar. Al llarg de la jornada es procedirà a la rifa, la qual compta amb la col·laboració dels comerços locals.
Posteriorment, els protagonistes de la festa obriran la pista amb balls de saló. Per a poder oferir aquests balls, les quatre obreres i quatre dels Majorals de 2020 porten durant uns mesos assajant i preparant-se amb professors qualificats. Per aquest motiu, i per tot l’esforç que venen realitzant, serà el segon moment més emocionant de la nit, després de la presentació de cadascú.
La festa conclourà amb música estil discoteca i revetla per a tots els allí presents.

A més a més, cal mencionar que, les Obreres i Majorals i Autocars Ramón posaran a disposició dels assistents una línia d’autobusos de pujada i baixada al restaurant amb un determinat horari. La finalitat d’aquesta proposta de transport és evitar riscos innecessaris amb la beguda i la carretera i prioritzar la seguretat.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia