La Falla del Carraixet ha sigut la penúltima comissió en realitzar la presentació dels seus màxims representants de les Falles 2020 i la seua cort d’honor. Aquest acte va tindre lloc el passat dissabte, 01 de febrer.

Després de recollir a les seues representants (2019  i 2020), els fallers i falleres es dirigiren, al voltant de les 17.00 hores, cap a l’auditori de la Casa de Cultura de la localitat. Una vegada allí, es donava la benvinguda a la reial senyera i l’estendard del carraixet. Després, es rebia al President Infantil 2019, Alejandro Carrasco i Comendador, qui emocionat pujava a l’escenari. Seguidament, no menys emocionada, pujava la Fallera Major Infantil, Paloma Martínez i Jareño. Ambdós rebien a la cort infantil 2020. Una vegada rebuts aquests, era el moment per donar-li la benvinguda al President de la Falla, Valeriano Moreno López. A continuació, arribava la Fallera Major 2019,  Amparo Domínguez i Calero. Aquests rebien a la cort d’honor major.

Una vegada tots presentats, entraven dins l’escenari per oferir l’estampa que representa la Falla Carraixet 2020. Però encara quedaven moltes coses. D’una banda, els representants de 2019 s’acomiadaven del seu càrrec amb unes emotives paraules i fent entrega del seu corbatí. Una vegada realitzat aquest procediment, era moment per a rebre al president Infantil 2020 Àlvaro Amposta i Pons i a la fallera Major Infantil 2020, Érika Poveda i Domínguez. Darrere de diverses sorpreses i obsequis, la Fallera Major 2020, Júlia Garrido i Montagut, pujava a l’escenari al so de la música.

Després arribaven els Balls, recepcions oficials, parlaments… En definitiva, un acte molt emotiu, del qual oferim un vídeo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia