El passat dissabte, 8 de febrer, va donar inici el curs bàsic de Xarxes Socials de Pro Casa de la Dona de Bétera.

Finalment, aquesta formació es du a terme en l’aula d’ordinadors de Casa Nebot, on es compta també a pissarra digital.

Aquest curs està dirigit a majors de 18 anys, tant homes com a dones, amb ganes d’aprendre les diferents tècniques per utilitzar les principals xarxes socials (Instagram, Facebook, Twitter, YouTube). Així mateix, al llarg de la formació es donaran nocions d’altres xarxes més específiques com LinkedIn o Google my business. Durant el curs també hi haurà una part teòrica i una altra més pràctica.

La formació continuarà els dissabtes 22 i 29 de febrer, en horari de 10.30 a 12.30 hores. L’Ajuntament de la localitat col·labora en aquesta formació, a través de la regidoria de Dona i Igualtat. Per aquest motiu, la inauguració del curs va comptar amb la presència de la responsable d’aquesta àrea, Mª José Yago i Villen,

El curs és gratuït i finalment s’han apuntat més de 15 persones, ja que inicialment l’aforament era limitat a 15 persones amb la possibilitat d’ampliar a unes poques places més.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia