Pensant en com celebrar Sant Valentí? Us proposem un sopar romàntic, acompanyada de música en directe, decoració especial i un menú elaborat per a l’ocasió.

El restaurant El Resort Mas Camarena celebrarà  el dia més romàntic de l’any el dissabte 15 de febrer. El sopar estarà amenitzat per la veu de la cantant lírica Maria José  Bes, qui posarà el toc diferent a aquest esdeveniment.

Després d’un excel·lent sopar amb plats nacionals i internacionals, els assistents podran continuar gaudint amb la música i ball posterior. Deixa’t enamorar amb una nit excepcional per a tots els teus sentits.

Tartar de mozzarella, espinacs i maduixes caramel·litzades amb anís, Mi-cuit de foie amb reducció de moscatell i tostas cacau o bombó de polp a Fira seran els plats entrants. Per a continuar amb salmó setinat amb taronja de romer i cors de carxofa o rellom ibèric sobre poma avainillada i chalotes confitades. I per a postres: Tu i Jo amb fruita de la passió i coco.

Perquè els més xicotets de la casa també puguen vindre i divertir-se,  l’equip d’animació del Resort ha preparat un munt d’activitats divertides i a més, també gaudiran d’un sopar especial amb els seus plats favorits.

Gaudeix amb la teua parella o amb la teua família d’un gran espai enjardinat i on pots relaxar-te i gaudir d’una nit de dissabte amb tot el que necessites per a passar-ho bé. Un pla diferent per a aquest Sant Valentí 2020.

Si vols reservar pots fer-ho a través del telèfon 961 814 655 o d’eventos@mascamarena.es.

El Resort Mas Camarena es troba a la urbanització Torre en Conill Nord. Carrer Botxí, 6 (Autovia CV-35 Pista d’Ademuz – Eixida 14) Bétera 46117, València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia