Ahir diumenge, 9 de febrer, va passar per Bétera la 71a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana i la 2a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana de fèmines.

Ambdós carreres van passar per Bétera per la carretera de Burjassot-Torres Torres (CV-310) amb direcció a València, sent aquesta l’última etapa de l’edició d’enguany.

Veïnes i veïns del municipi van congregar-se en diferents punts del pas de la carrera per saludar als participants. Les metes volants es van ubicar a l’altura del pont de l’Albereda (direcció Nàquera) i a l’altura del Hospital Psiquiàtric.

La Volta ciclista de fèmines va passar cap a les 11.00 hores i l’altra al voltant de les 15.15 hores. A continuació adijuntem una xicoteta fotogaleria. Al llarg d’aquesta setmana oferirem un vídeo de la jornada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia