Més de 2.400 persones s’han donat d’alta en el portal d’Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria, des que en 2018 es posara aquest en marxa. Aturats i assistents a cursos han realitzat el procés per a formar part de la base de dades.

Durant aquests dos anys de marxa, són més de 100 les entitats inscrites. És a dir, més de 100 empreses s’han donat d’alta i han publicat ofertes de treball. Aquestes 100 empreses han publicat un total de 167 ofertes d’ocupació.

El portal d’Ocupació i Empresa és una eina duta a terme a través del ACORD per a cobrir les necessitats tant de les persones que cerquen treball com de les empreses que tenen vacants.

A més, el portal també ofereix informació dels tallers i cursos que es desenvolupen dins del marc del ACORD. Tallers enfocats tant per a aturats com per a emprenedors, empreses i comerciants formen part de la programació mensual. Es tracta de cursos totalment gratuïts oferits per personal tècnic de la Mancomunitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia