Si eres un apassionat del Món del còmic i t’agradaria assistir al Saló del Còmic de València, la Generalitat Valenciana ofereix la possibilitat d’assistir a tots els joves de Bétera a través de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

El preu fix és de 6 € amb el carnet jove per als grups de mínim 15 persones que desitgen disfrutar d’aquest saló. Els interessats podran sol·licitar les seues entrades de manera individual o amb el seu grup d’amics mitjançant el correu electrònic juventud.lorena@betera.es o cridant al telèfon mòbil següent: 647380310.

Aquest esdeveniment tindrà lloc a Fira València. Els assistents podran conéixer a actors o directors com Jack Quaid, Jaime Lorente o David Galán, tenint la possibilitat d’aconseguir una signatura o foto amb els actors. També podran preguntar-los en la trobada amb fans que es durà a terme en l’escenari principal.

Amb més de 170 expositors, el saló és una gran oportunitat per a descobrir totes les novetats de la mà de les editorials de còmic més rellevants, botigues de còmic i marxandatge.

Hi ha més de 60 autors confirmats dels quals podràs tindre la seua signatura. Seran autors i autores internacionals i nacionals favorits perquè els assistents puguen conéixer-los en persona i obtindre la seua signatura.

També hi haurà més de 100 activitats, conferències i tallers, entre d’altres. Així, en el saló trobaràs una nodrida programació d’activitats, xarrades, taules redones i tallers impartits per experts. Podràs accedir a totes aquestes activitats de manera gratuïta amb l’entrada.

Els més xicotets podran també anar disfressats del seu personatge favorit. A més, els esperen jocs, tallers, creació de còmics en directe, formació i molta diversió.

El saló és també la casa del Cosplay, per la qual cosa s’oferirà una àmplia programació de tallers, trobades, xarrades i grans concursos.

A més d’actors, youtubers, cosplay, i molts còmics, el Saló del Còmic de València comptarà amb una zona pròpia dedicada als jocs, oberta a tots els assistents.

Així mateix, hi haurà una zona reservada per als artistes amb l’objectiu de promocionar-se a través de les seues obres. Es tracta d’un espai ple d’art i de color on poder realitzar encàrrecs al teu artista preferit.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia