L’Alcaldessa de Bétera i responsable de l’àrea d’agricultura, Elia Verdevío, ha acompanyat a València al voltant de les 08.30 hores a un gran nombre d’agricultors i veïns del municipi. El motiu ha sigut el de denunciar la situació que sobrevé al camp i unir-se a la manifestació multitudinària convocada per les organitzacions agràries de la Comunitat Valenciana: Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA), ASAJA Alacant-Joves Agricultors, Federació Provincial d’Agricultors i Ramaders de Castelló (FEPAC-ASAJA), La UNIÓ de Llauradors i Ramaders i la Unió de Xicotets Agricultors i Ramaders del País Valencià (UPA-PV).

La Cooperativa Agrícola de Bétera COABE ha reunit aproximadament un centenar d’agricultors i veïns que han acudit a la capital amb autobús, transport públic i fins i tot amb els seus tractors. El sector agrari del municipi del Camp de Túria s’ha mobilitzat durant l’última setmana per a assistir a aquesta manifestació i fer sentir la veu de Bétera.

Verdevío ha recorregut els carrers de la ciutat al costat dels seus veïns, participant en aquesta multitudinària manifestació, ja queBétera compta amb una extensió aproximada de 75 quilòmetres quadrats dels quals uns 48 són de superfície agrària.

Segons ha indicat Elia Verdevío, “Hui no podíem deixar d’estar ací, al costat dels agricultors de Bétera, dels nostres veïns, reivindicant la situació límit del sector agrari. Bétera és un municipi agrícola i és el meu deure demanar uns preus justos i una rendibilitat equitativa per als nostres agricultors”.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia