La Colla de Campaners de Bétera continua aquest pròxim diumenge, 23 de febrer, amb les seues visites guiades. Es tracta de la segona visita de l’any 2020 a la torre campanar de Bétera. Aquesta visita tindrà lloc a les 10.30 hores.

La visita guiada donarà inici des de la porta lateral de l’església Puríssima Concepció i finalitzarà abans de la missa tradicional del diumenge. Aquesta visita tindrà una duració aproximada de 45 minuts per un donatiu de 1,50 €. Aquests diners aniran destinats a la campanya “Prorestauració de campanes”.

Per a assistir a aquesta visita s’haurà de formalitzar una reserva prèvia al correu de la Colla de Campaners de Bétera: colladecampanaersdebetera@gmail.com. Les places són limitades a un màxim de 15 persones.

Durant la visita es recorrerà part de la torre campanar on es donarà a conéixer la seua història, la de les campanes, els seus tocs. A més, els assistents tindran l’oportunitat d’observar les meravelloses vistes que des de dalt es divisen.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia