Del 20 al 23 de febrer tindrà lloc la quarta edició de la Setmana Ciclista Valenciana – Volta Comunitat Valenciana Fèmines. Es tracta d’una prova 2.2 organitzada a la Comunitat Valenciana pel Club Ciclista Escapada i està inclosa en el calendari europeu de la Unió Ciclista Internacional (UCI). En ella participaran un total de 25 equips, 8 d’ells nacionals i 17 internacionals, sumant 175 ciclistes de diversos països europeus.

Aquest esdeveniment esportiu  constarà de quatre etapes en línia. Com en les anteriors edicions, la carrera tornarà a estar present en les tres províncies de la Comunitat Valenciana: Castelló, València i Alacant.

La primera etapa de la Setmana Ciclista Valencian arrancarà el dijous 20 de febrer a la una i mitja de la vesprada des de l’avinguda República Argentina de Gandia. Els primers quilòmetres seran pel Real de Gandia, Palma de Gandía i Rótova, a la comarca de la Safor, abans d’endinsar-se a la Vall d’Albaida per Terrateig, Benicolet, Llutxent i Quatretonda.
L’únic port puntuable serà el de Genovés, de tercera categoria i molt lluny de l’arribada, a més de 70 quilòmetres.
Des de Xàtiva, capital de la comarca de la Costa, l’etapa entrarà a la Ribera Alta per l’Ènova, Manuel i la Pobla Llarga abans de disputar l’esprint especial a Alberic.
Des d’allí les ciclistes es dirigiran a Benimuslem, Alzira i Algemesí, ja a la Ribera Baixa. Després de creuar Albalat de la Ribera i vorejar Sueca, les ciclistes arribaran, paral·leles a la costa, fins a Cullera. Després de 103 quilòmetres es coneixerà a la primera líder de la carrera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia