Les veïnes i veïns de Bétera van poder disfrutar aquest passat dissabte, 15 de febrer, del tradicional sopar de Sant Valentí de les Obreres i Majorals de 2020. Els màxims representants de les festes d’agost al nostre municipi van lluir les seues millors gales.

En primer lloc, el grup de Majorals recollia al seu President, Miguel Herrera i Asensi. Després era el torn per a la 1a Obrera Casada Madeleine Gravette. Seguidament, era el torn per a la 1a Obrera Fadrina Alba Verdeguer i Gil. Posteriorment, arribava el moment d’anar per la 2a Obrera Casada, Manoli Fuentes i Gil. Finalment, el grup recollia a la 2a Obrera Casada, Paula Ruiz i Asensi.

Ben passades les 21.00 hores, els grups d’Obreres i Majorals de 2020 arribaven al Restaurant El Rossinyol, on els esperaven més de 300 persones assistents al sopar.

Una vegada allí, començava la presentació d’aquests. Primer que res la presentadora de l’acte, Carmen Sorlí i Contreras, demanava la presència de l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i Escrivà, per a rebre a tota la colla.

Les primeres en entrar eren les obreres. Alba Verdeguer i Gil entrava del braç del regidor municipal de Festes, Manu Perez i Salavert, lluint un bonic vestit roig estil Rita Hayworth. Seguidament, Paula Ruiz i Asensi anava acompanyada del Vicepresident dels Majorals 2020, Vicent Bes i Rausell, vestida amb un original conjunt de paraula d’honor i pantaló roig a lluentons. Posteriorment era el torn de Madeleine Gravette i  Olaf Claveria Gálvez, Tinent Coronel UME-BIEM 3, lluint un elegant vestit blau. Finalment, Manoli Fuentes i Gil va eixir acompanyada de Miguel Ángel Herrera i Asensi, amb un estilós vestit gris perla clar. La colla de Majorals feien entrega a cada una d’un ram de flors.

A continuació, entraven 18 Majorals dels 20, ja que President i Vicepresident ja havien eixit amb les Obreres del braç. Aquests eren nomenats per parella.

Després d’un breu discurs de la presentadora, li tocava parlar al President dels Majorals, qui agraïa la col·laboració de totes i tots (assistents, comerç local, Ajuntament, invitats especials, rectors…). Una vegada realitzada aquesta primera part, es donava pas al sopar, on no van faltar les sorpreses. Doncs, Alba era felicitada en públic pel seu aniversari el pròxim 19 de febrer, fent-li entrega d’un pastís. Després es procedia a la rifa de 14 lots.

Posteriorment, els protagonistes de la festa obrien la pista amb balls de saló, donant pas a la festa i al ball de discoteca per a tots els allí presents. No osbtant, abans, el President dels Majorals 2020 feia entrega d’un ram a la presentadora i d’altres dos rams als professors de ball de Salsa x quatre, com agraïment del seu treball.

A continuació, oferim ua fotogaleria d’imatges de la jornada. Demà publicarem un vídeo de tot el sopar:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia