El passat dissabte, 14 de febrer, va tindre lloc un Desdejuni Empresarial Comarcal. Aquest esdeveniment es va emmarcar dins l’Acord Territorial d’Ocupació que es desenvolupa a través del Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria. Prop de mig centenar d’empreses de la comarca van participar en aquest acte informatiu.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, va ser l’encarregada d’inaugurar aquest esdeveniment. El citat desdejuni també va comptar amb la participació del Delegat de Polígons Industrials i alcalde de Llíria, Manuel Civera. La jornada la va completar el cap de Servei de planificació i ordenació industrial de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Manuel Rosalén i el cap de l’àrea d’Empreses i Associacions de l’IVACE, Javier Mínguez.

A aquesta jornada també van assistir tècnics i regidors de Industria i comerç dels diferents municipis de la comarca, entre ells el regidor municipal d’Indústria de Bétera, Joaquín Gómez i la tècnic del departament, Begoña Nácher.

Aquesta cita va servir per a donar a conèixer a les indústries de la comarca a les ajudes i subvencions a les quals poden acollir-se. Des de la Mancomunitat Camp de Túria es posa a la disposició de les empreses un servei d’informació i orientació totalment gratuït per a la tramitació de les ajudes i subvencions.

L’Acord Territorial d’Ocupació va organitzar diverses accions per a treballar conjuntament amb les empreses. Per aquest motiu, el pròxim 10 de març s’ha organitzat una visita al Parc Empresarial d’Elx. Responsables polítios, personal tècnic i empreses poden participar en la trobada que servisca per a conèixer de primera mà l’experiència d’un dels Parcs Empresarials més importants de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, per al mes d’abril s’ha preparat també una cita amb l’Ajuntament de Paterna. L’alcalde del municipi, personal tècnic i assessors legals donaran a conèixer els detalls de la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització del Parc Tecnològic.

Així mateix, es va anunciar que el pròxim dia 2 d’abril se celebrarà el Fòrum Ocupació, en Riba-roja de Túria. Aquest serà un punt de trobada entre aturats i empreses que cerquen cobrir llocs de treball.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia