La galeria empresarial de la Xarxa ADL mostra ja el teixit empresarial de 100 municipis valencians, entre ells el de Bétera. Així, el directori online al qual s’accedix visitant www.galeriaempresarial.es recull més de 18.000 empreses, que han sigut donades d’alta a través de les agències de desenvolupament local. La Diputació de València gestiona aquesta Xarxa ADL a través de Divalterra.

Els establiments comercials, industrials i de serveis de la província tenen al seu abast esta eina de promoció que oferix gratuïtament la presència de les empreses en un espai web amb cartografia digital, així com fitxes informatives de cada activitat.

En aquest espai, les pròpies empreses tenen a la seua disposició la possibilitat d’administrar microwebs gratuïts en les quals poden donar a conéixer la seua ubicació, publicar imatges del seu establiment, explicar els seus serveis o mostrar els productes o serveis que comercialitzen.

La possibilitat d’activar una la galeria empresarial online personalitzada és un dels serveis que Divalterra oferix sense cap cost als municipis integrats en la Xarxa ADL.

 

En l’actualitat, un total de 40 ajuntaments i sis mancomunitats (Alt Túria, Camp de Túria, La Baronia, La Canal de Navarrés, Hoya de Buñol-Chiva i La Serranía) han posat ja en marxa aquesta iniciativa, oferint informació d’un centenar de municipis i més de 18.000 empreses.

La localitat de Montserrat, a la Ribera Alta, ha sigut la incorporació més recent. La seua ADL programa ja la visita de personal tècnic a totes les empreses de la localitat per a recopilar la informació que complete el repertori online.

Al costat d’aquest servei, la Xarxa ADL posa a la disposició de les 163 entitats locals adherides una sèrie d’eines de gestió per a registrar i fer un seguiment dels assessoraments efectuats a empreses, emprenedors i associacions.

Així mateix, també es pot confeccionar plans de viabilitat economicofinancera, gestionar ofertes i demandes d’ocupació o accedir a dades estadístiques socioeconòmiques a escala local, a través del portal www.divaladl.es i la seua intranet de gestió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia