La Cooperativa Agrícola de BéteraCOABE, ha organitzat un viatge a Saragossa per al pròxim 26 de febrer amb motiu de la celebració de la Fira Internacional de Maquinària Agrícola (FIMA 2020).

L’eixida serà al voltant de les 06.00 hores, des del Centre La Vereda. Qui desitge assistir a aquest esdeveniment deurà formalitzar la seua inscripció en la seu social de COABE (C/Trinquet, 4). El termini de les inscripicons finalitza el pròxim 25 de febrer. Aquesta inscripció és gratis per als socis i de 19 euros per als no socis.

Aquesta és la 41 edició de FIMA i es durà a terme del 25 al 29 de febrer en la Fira de Mostres de Saragossa. Aquesta cita bianual compta amb la participació d’uns 1.500 expositors especialitzats en maquinària del sector agrícola i productes de l’agricultura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia