Aquest dissabte i diumenge, 22 i 23 de febrer, tindrà lloc la XI Carrera dels Arbres i Castells. Els equips participants recorreran 200 quilòmetres, repartits en 14 etapes. Els equips formats per almenys 8 corredors i corredores i com a màxim per 14 corredores i corredors descobriran els encants de la comarca de Camp de Túria. Esport, cultura, patrimoni, gastronomia… Es tracta d’una combinació perfecta que farà que siga una experiència única per als participants.

Els amants de l’esport no tenen excusa. Existeixen etapes per a tots els nivells. Les més llargues recorren uns 20 quilòmetres i hi ha altres tales de 5km. Les proves es disputen per muntanya i asfalt.

Els equips que estiguen interessats a viure l’experiència tenen fins hui a dimecres, 19 de febrer, per a realitzar la inscripció. Tots els participants rebran una borsa del corredor/a i a més el diumenge, com ja és tradició, el lliurament de premis es farà al costat de la degustació d’una paella gegant. Sens dubte, no hi ha excuses per a participar en la Carrera dels Arbres i Castells. Equip, superació, companyonia, convivència… són molts els al·licients que fan d’aquesta prova una prova diferent. Enguany la XI Carrera dels Arbres i Castells acaba a Riba-roja de Túria.

Hi ha algunes novetats preparades: etapes noves per recórrer i la nova Categoria d’Empresa. Per a poder participar en ella almenys el 50% dels corredors i corredores han de ser companys de treball. A més, en el lliurament de trofeus se sortejaran diferents premis per als equips participants.

A més, paral·lelament a la prova esportiva, els bars i restaurants de la comarca oferiran gastronomia típica de la zona. Una oportunitat que farà les delícies dels paladars més exquisits.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia