L’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) ha fet entrega del premis del sorteig de Sant Valentí, celebrat el passat divendres 14 de febrer.

Cal recordar que, enguany, l’ACB havia preparat una campanya especial per al Dia dels Enamorats. Aquesta iniciativa comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera i el suport de Unió Gremial i la Generalitat Valenciana. D’una banda, un bon nombre de comerços associats havien preparat promocions especials, les quals van ser plasmades en un catàleg audiovisual.

Així mateix, l’associació va preparar un sorteig de tres conjunts de joies a càrrec de les joieries associades Silvior Joiers i Joieria Cronos. Els establiments associats van estar, durant dues setmanes aproximadament, repartint paperetes entre la seua clientela perquè pogueren participar. Els tres comerços que van repartir sort van ser: Espai de Relaxació Toñi Benavent, Perruqueria Mª José Aparísi i Perruqueria Raquel Romero.

Ací tenim imatges de l’entrega dels conjunts per part de les joieries i la recollida dels premis per part de les persones guanyadores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia