Aquesta dijous, 20 de febrer, la seu de la Mancomunitat Camp de Túria ha acollit una jornada tècnica amb l’Agència de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana. Alcaldes, regidors i regidors i personal tècnic dels ajuntaments de la comarca han participat en la reunió. En aquest sentit, Bétera també ha estat present.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha presidit l’acte en el qual també ha participat el Delegat de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’ens supramunicipal, Alejandro Ricart.

Durant la cita s’han tractat diversos assumptes relacionats amb els riscos en el mapa comarcal, els Plans Territorials Municipals així com les Agrupacions Locals de Voluntaris de Protecció Civil.

La presidenta de la Mancomunitat ha explicat que “és important que tots els municipis tinguem els plans aprovats i actualitzats, perquè la seguretat no sols depén del nostre terme municipal sinó que també depén de tot el nostre entorn”.

“Treballar de manera conjunta i mancomunada podrà millorar l’eficiència i l’eficàcia de tots els nostres plans de seguretat i en definitiva, millorarà la seguretat de tots els nostres veïns i veïnes”, ha prosseguit Lola.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia