Aquest dimecres, 19 de febrer, l’alcaldessa Elia Verdevío i la regidora municipal d’ocupació Mónica Martín, acompanyades de la tècnic d’ocupació Begoña Robles, van visitar els tres grups professionals del Taller d’ocupació 2019-20.
El programa, va començar el passat mes de desembre amb la contractació de 30 alumnes/treballadors i 6 llocs de personal directiu, docent i de suport. Aquesta iniciativa té una durada de 12 mesos i ofereix contracte de formació i aprenentatge.
Una de les novetats d’enguany per als alumnes és la possibilitat de cotitzar a la Seguretat Social així com la consegüent prestació per desocupació. Aquesta acció els permetrà rebre una formació adequada a l’ocupació a exercir.
L’edil d’Ocupació, Mónica Martín, ha explicat que “des d’aquesta regidoria i a través de la seua agència d’ocupació i desenvolupament local s’impulsen la realització d’aquests programes d’ocupació com a eina per a intentar millorar els recursos formatius i les expectatives de reciclatge i posterior inserció laboral dels ciutadans i ciutadanes dels municipis que ho realitzen”.
El taller d’ocupació Bétera II es configura com un programa mixt d’ocupació i formació promogut per l’Ajuntament de Bétera i en col·laboració amb el LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació. La finalitat és millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades que ho realitzen.
Des del seu inici, l’alumne treballador és contractat per l’Ajuntament mitjançant un contracte de formació i aprenentatge el que els permetrà rebre una formació dual adequada a l’ocupació a exercir.
Aquest taller consta de tres certificats de professionalitat, de la branca d’administració i gestió, agrària i disseny de productes gràfics, amb un import total de subvenció rebuda del LABORA entorn als 700.000 euros.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia