Per cinqué any, la Penya de coets ‘Vol lliure‘ de Bétera ha convocat el seu concurs de dibuix per a les xiquetes i xiquets de Primària. El lema d’enguany és “Els xiquets i les Festes d’Agost a Bétera“.
Aquest certamen compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, les Obreres i Majorals 2020, Cajamar i Coabe.

La finalitat d’aquest certamen és incentivar la participació dels més menuts en la nostra Festa i Tradicions, fomentant així l’estima per les nostres senyes de identitat. La temàtica de la convocatòria són les nostres festes i tradicions. En aquest sentit, cal que continguen aquests dos elements de l’esmentada temàtica.

El concurs va dirigit a alumnes de primària de tots els centres educatius del municipi (Lloma del Mas, Nuestra Señora del Carmen, Marqués de Dos Aguas, Mas Camarena i Camp de Túria). Hi ha tres categories: 1er i 2on de Primaria; 3er i 4rt de Primaria; 5é i 6é de Primaria.

Els premis per categoria son els següents, tots ells xeques canjeables en els comerços de Bétera:

  • 1er PREMI……………………………………….100 euros
  • 2on PREMI……………………………………….. 50 euros
  • 3er PREMI………………………………………….25 euros

Els treballs que es presenten deuran ser inèdits i originals. No seran vàlids aquell que ja s’hi hagen presentat a altres certàmens i, per descomptat, tampoc es permet cap plagi o copia (siga parcial o completa) d’obres d’altres persones.
Els dibuixos seran presentats en format Din-A 4 i es pot utilitzar qualsevol material i tècnica (retoladors, aquarel·la…).
En el revers de les obres deurà anar el nom i cognom del participant, edat, curs i col·legi al qual pertany.
La data límit del lliurament serà el pròxim 29 d’abril de 2020.
El jurat encarregat de decidir els guanyadors estarà format per membres de ‘Vol Lliure’, Obreres i Majorals 2020, membres de l’Ajuntament de Bétera i un expert en art.
La data i lloc del lliurament dels guardons seran publicats a la pàgina web i el Facebook d’aquesta penya. Els guanyadors seran notificats amb antelació de l’hora i lloc de l’acte.

El Cartell de 2020 es  el dibuix de un dels guanyadors de l´Edició de 2019, Anna Lakes.

Les bases completes es troben en el següent enllaç: bases concurs els xiquets i la festa d’agost a Bétera 2020

Imprimir article
Comenta aquesta notícia