Està ben clar que les Falles estan cada vegada més a prop. Aquest dissabte, 22 de febrer, tindrà lloc l’última de les presentacions falleres de Bétera. La comissió infantil de la Falla Gran Via de l’est serà l’encarregada de ficar-li el punt i final a la ronda de presentacions. Però ací no acaba tot. Doncs, el mateix dia a la nit, la Falla Carraixet i la Falla l’Albereda celebraran el seu tradicional concurs de paelles a les seues demarcacions.

La nit de paelles donarà el seu tret d’eixida a partir de les 20.00 hores a les dues comissions. El preu per participar per cada paella és de 12 euros a la Falla l’Albereda i de 10 euros a la Falla Carraixet, tenint premi a les tres primeres millors paelles. Cal dur ferros, paella i paleta.A la falla l’Albereda hi haurà sangría per als participants, fins esgotar existències. A la Falla Carraixet actuarà la banda The Wanderers, a partir de les 23.30 hores, per a amenitzar la vetlada. A aquests concursos estan dirigits a tota la població, tant fallers com no fallers.

D’altra banda, diumenge 23 de febrer, la Falla Gran Via de l’Est realitzarà el berenar per a la comissió infantil.

Així mateix, els membres de la Falla Gran Via del Sud tindran l’oportunitat de visitar l’exposició del Ninot. Els fallers i falleres de la comissió interessats, deuran acudir a les 17.30 hores davant de l’Azahara per marxar junts amb vehicles particulars.

Les activitats continuaran el pròxim cap de setmana amb l’exposició del Ninot i molt més.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia