Aquest dissabte, 22 de febrer, tindrà lloc l’última presentació fallera de Bétera. Així, els màxims representants infantils de la Falla Gran Via de l’Est i tota la seua comissió seran presentats a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera, al voltant de les 17.00 hores.

Si en l’anterior ocasió parlàvem amb els representants de la secció adulta, hui ho fem amb els de la secció infantil: Elena Carretero i Herrera i Erik Castillo i Aparísi.

Elena Carretero i Herrera Fallera Major Infantil F.G.V. Est

Elena és filla de la Fallera Major de l’any 2019 d’aquesta mateixa comissió. Ara té 9 anys i és fallera des que va nàixer. Amb aquestes dues referències mencionades, és evident que aquesta xiqueta porta el sentiment faller en la sang.

Segons ens comenta, “Va ser una gran sorpresa per a  que em nomenaren Fallera Major Infantil, ja que ho tenia difícil perquè són moltes xiquetes del meu any. Sent la responsabilitat de fer-ho el millor possible perquè la meua comissió estiga orgullosa de “.

D’altra banda, Elena està molt agraïda a tota la seua família i en especial a la seua mare per “fer aquest somni possible i tindreu sempre tot a punt”. Així mateix, ens explica que per part de la seua comissió se sent “molt estimada i com una princesa”.

Tot i que, de moment, no té nervis, pensa que segurament l’eixiran a última hora. A més a més, desitja que aquestes Falles siguen “inoblidables”.

Per als seus acompanyants d’aquest exercici també té paraules d’estima. “D’Erik puc dir que és un bon xiquet i que em duc molt bé amb ell. Lucio em fa riure moltíssim i està sempre molt atent. Finalment, Natàlia és molt amiga meua, com si fora la meua germana major”, detalla amb molta dolçor.

Per a totes les falleretes i tots els seus fallers desitja que “disfruten molt de les Falles i tiren molts petards”.

Per a concloure aquesta entrevista, vol parlar d’una persona molt especial per a ella. “He de destacar el comportament de la meua germana Maria, qui es preocupa perquè tot estiga perfecte”.

Erik Castillo i Aparísi, President Infantil F.G.V. Est

Erik també porta el verd, color identificatiu de la seua comissió, a les venes. Ell i la seua mare són molts anys fallers d’aquesta falla. Ara té 10 anys i és faller des que tenia 1 any.

Per a Erik també va ser una sorpresa que el tragueren President Infantil, però està molt “orgullós de ser el màxim representant”. A més, sent “la responsabilitat de representar com es mereix la comissió”. Així mateix, menciona que necessita temps per poder assistir com cal a tots els actes pertinents.

Aquest xiquet també li dona les gràcies a tota la seua família. “Dec agrair tot el temps que estan dedicant-me perquè cada acte estiga perfecte”, explica.

Eric està “molt nerviós, però a la vegada amb moltes ganes que arribe aquest dissabte i les Falles”, ens comenta.

Dels altres tres representants de la comissió també ens parla amb molta estima i apreci. “Som com una xicoteta família. No podria haver tingut a uns companys d’exercici millor. Amb els tres tinc una relació d’amistat, de molts anys junts com a fallers”, declara amb molta simpatia.

Ara Erik espera “estar a l’altura de les falleres i fallerets de la comissió per poder representar-los com es mereixen”. Al mateix temps, desitja passar aquest exercici “tots junts, de manera espectacular”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia