El director general d’Administració Local de la Generalitat Valenciana, Antoni Such, ha mantingut una reunió de treball amb la presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda. El motiu d’aquesta reunió ha sigut el d’establir els terminis i el calendari amb els quals iniciar el trànsit de la mancomunitat a una d’àmbit comarcal, en aplicació de la Llei de mancomunitats de la Comunitat Valenciana.
La Llei 21/2018, de 16 d’octubre, de la Generalitat de mancomunitats de la Comunitat Valenciana estableix que els municipis podran associar-se en mancomunitats per a posar en comú serveis i executar obres de la seua competència, de manera que s’optimitze l’ús de recursos públics.

Such ha assenyalat que “hem acordat que la Generalitat incrementarà la col·laboració amb aquesta mancomunitat perquè tinga més recursos, siga més potent i puga desenvolupar nous programes de treball que redunden en benefici de la ciutadania”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia