El passat divendres, 21 de febrer, va tindre lloc la celebració de Carnestoltes a Bétera. La tradicional cercavila de disfresses va partir des de l’Albereda ben passades les 18.30 hores. Els participants van desfilar cap a les instal·lacions de Casa Nebot.

Enguany, la cercavila va estar acompanyada del ritme de la batucada ‘Kolier’ i la música de la xaranga ‘Che que bo’. L’animació tampoc va faltar, amenitzant el recorregut fins a arribar als jardins del citat edifici de Casa Nebot. Allí es va fer entrega dels premis als millors antifaços i també a les millors disfresses.

En aquest sentit, cal recordar que la Regidoria municipal de Festes convoca cada any el Concurs d’Antifaços destinat als xiquets i xiquetes en edats compreses dels 6 als 12 anys. Aquests presenten les seues creacions en els seus centres educatius.

A continuació, adjuntem un vídeo per a resumir aquesta vesprada festiva:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia