La Falla Gran Via de l’Est va realitzar el passat dissabte, 22 de febrer, la presentació de la secció infantil de la seua comissió i va donar a conéixer als màxims representants per a 2020 de les xiquetes i xiquets d’aquesta falla. Aquesta presentació va tancar la ronda de presentacions de les falles de la localitat.

Al voltant de les 17.00 hores, l’auditori de la Casa de Cultura s’omplia de falleretes i fallerets, familiars, amics, autoritats municipals i màxims representants del món faller local per a presenciar aquest acte.

Allí, van ser nomenats els menuts que formen part d’aquesta agrupació. En primer lloc, la senyera i l’estendard arribaven a l’escenari i, posteriorment, la Fallera Major Infantil de 2019, Lucia Pérez i Carbonell i el President Infantil, Carles Inglés i Arnal, rebien a cada membre. Els encarregats de presentar a cada membre van ser la xiqueta Mireia Iranzo i Alma Blasco.

Una vegada totes les xiquetes i xiquets nomenats, es donava pas a rebre al President Infantil de 2020, Erik Castillo i Aparísi, entre forts aplaudiments. Seguidament, era el moment per a l’entrega del faixí. A continuació, es rebia a la Fallera Major Infantil de 2020, Elena Carretero i Asensi. L’emoció i il·lusió es palpava en els seus rostres. Després de l’intercanvi de bandes, Elena i Erik es dirigien dins l’escenari per a col·locar-se al centre del seu grup de falleretes i fallerets. Una vegada tots col·locats, s’obria el teló perquè els allí presents pogueren disfrutar de l’estampa fallera que hi havia dalt l’escenari, tot ambientat en la bonica pel·lícula Disney de Vaiana,la xiqueta hawaiana que salva a tot el seu poble.

Seguidament, era el moment perquè Miguel Félix i Cases fera de mantenidor i oferira uns versos dirigits a la comissió infantil. Els pares de Lucia i Carles, respectivament, brindaven unes paraules d’estima i orgull als seus fills. Després, era el torn per a la iaia d’Erik i per a la mare d’Elena. Els balls regionals també va tindre cabuda en l’acte, acompanyats de la rondalla ‘La Cordà’. Després, arribava el torn per a les sorpreses i regals dels familiars i amics, així com les visites d’altres falles, tant del poble com de municipis veïns i de la ciutat de València. Junta Local Fallera, la Fallera Major Infantil i la seua Cort, també saludaven als màxims representants de 2020.

El regidor municipal de Festes i Tradicions, pujava dalt l’escenari per oferir unes paraules i recordar que les Falles ja estan quasi ací. Després, pujava l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, per cantar tots junts l’himne de València.

L’acte tancava amb la rifa i els play-backs.

A continuació, adjuntem un vídeo de la vesprada:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia