El passat 5 de gener, el nostre diari va publicar unes imatges enviades per un veí de Bétera a través de les quals informava de borses de processionària per zones d’arbratge al nostre municipi. Concretament, aquestes imatges estaven fetes al costat de La Creu de la localitat.

Hui, un dels nostres lectors ha volgut compartir amb l’equip de Betera.com una imatge publicada a la pàgina de Facebook que té com a nom “Bétera Enfurecida“, amb la finalitat d’alertar també de la processionària a la zona del Calvari. D’aquesta manera, després d’aquest avís i de demanar permís a la citada pàgina per poder compartir-la als nostres medis, publiquem també la imatge perquè les veïnes i veïns tinguen precaució.

Cal estar alerta, especialment, pels gossos i xiquets que juguen per la zona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia